BETALINGSMETODER

   TOP # 5 BINGO LISTE

   SIKKERHET

   Spille Slots

   Fordeler med nettcasino

   Få mest ut av bingo på nett

   Sånn blir du en dreven bingospiller

   KONTAKT OSS

 

 

I avisene kan vi ukentlig lese om personer som har opplevd en positiv endring i livet sitt ved at de har deltatt i lykkespill på Internett. I Norge har vi en tendens til å forherlige personer som blir millionærer på statlige spill som Lotto og Rikstoto, men du kan selvsagt også vinne store premier på utenlandske nettsider. En annen måte å vinne stort kan være gjennom sportsspill, og dette kan du lese om her. Bingo er kanskje ikke det spillet som skaper flest millionærer, men det er et hyggelig og sosialt spill, som også gir deg gode muligheter til å tjene noen ekstra slanter.

Bingo tips og triks

Det er viktig å huske på at bingo er et sjansespill. Den vanligste varianten i norske chat-rom er spill med 75 eller 90 tall. Det er en fordel å studere hvor lenge spillene varer, noe du kan gjøre ved å kjøpe billige brikker og delta i et chat-spill. Dette gjør at du kan danne deg et bilde av hvordan spillet foregår, og hvor lang tid det f.eks. tar før noen oppnår en bingo. Lengden på spillet er en viktig faktor ettersom du ved korte spill bør velge enkle mønstre som fullt hus og linjer, mens du ved lengre spill bør velge mer avanserte mønstre som bokstaver og figurer.

En av de vanligste strategiene er å ha mange brett med ulike tall. Den store tallspredningen kommer til å sørge for at du treffer så mange tall som mulig. Det lønner seg også å spille på ugunstige tider, dvs. når færre personer er pålogget. De fleste norske nettsidene har chat-rom som er døgnåpne, og hvor det spilles chat-spill mellom 8-24. Dette er først og fremst en sosial funksjon, hvor du kan vinne bonuspenger og småprate med andre bingointeresserte spillere. Det kan være veldig gøy, og noen ganger kan konkurransen bli hard mellom de ulike aktørene i spillet.

Play bingo

I bingo er det viktig å få de riktige tallene så raskt som mulig, men det er dessverre ingen magiske formler eller statistikker som kan hjelpe deg med dette.

Bilde: elizaIO

Ikke gå for mye i dybden

Det finnes mange mer eller mindre seriøse matematiske modeller som forteller deg hvordan du kan vinne i bingo, men vi anbefaler at du ikke bruker for mye tid på disse. Det er nemlig så mange tilfeldigheter som råder i bingo at det nesten er umulig å regne seg fram til totalgevinsten. Du bør derfor spille i rom med få deltakere og hvor brikkene koster mest. Husk at den samme regelen gjelder her som ved all gambling, jo høyere innsats desto større er muligheten til å stikke av med en stor premie. I tillegg bør du bruke tid på å finne ut av hvilke nettsider som er de mest seriøse, og unngå aktører med et frynsete rykte i bransjen. Du kan blant annet sjekke fora hvor nettsidene vurderes, men også prøve deg fram ved å benytte deg av de mange tilbudene som gis av de enkelte sidene. Bonusordningene er som oftest meget sjenerøse, og det er vel verdt å satse noen hundrelapper for å oppdage en side som du liker og hvor det er trivelig å spille bingo.