BETALINGSMETODER

   TOP # 5 BINGO LISTE

   SIKKERHET

   Spille Slots

   Fordeler med nettcasino

   Få mest ut av bingo på nett

   KONTAKT OSS

 

 

Bingo har gått igjennom noen fantastiske faser. Fra den første kjente bingorunden tilbake på 1500-tallet, til bingohaller og nå også via internett. Det er mange forskjellige måter å spille det fantastisk populære spillet på, men med dagens nettilbud er mulighetene ekstremt gode.

De fleste kjenner til reglene i bingo. Helt simplifisert er det et ark med noen tall på, så krysser du av de tallene du har etter hvert som de blir trukket opp av en bolle. Får du en rad, diagonal, ramme, hvert hjørne eller fullt brett vinner du alt fra en liten slump til store penger.

Det mange ikke vet derimot, er at bingo stammer tilbake til Frankrike på 1530-tallet, med en læringslek kalt Le Lotto.

Ikke bare for eldre

Siden oppstarten har mye endret seg, men det er fortsatt et ekstremt populært spill for folk i alle aldre. Spesielt nå som nettutgavene er såpass gode.

Mange forbinder nemlig bingo med et spill besteforeldrene deres spiller, men det er ikke bare eldre som elsker bingo. Menn og kvinner, unge som eldre, underholdes av bingo. De mest erfarne spillerne spiller også med flere bingobrett samtidig, ofte opptil 10 om gangen.

På nett i 1996

Tro det eller ei, men den første bingonettsiden ble lansert i 1996. Trafikken var nok ikke altfor stor, da internett ikke var allemannseie på den tiden. Grafikken var nok heller ikke mye å skryte av, men det satte standarden for bingo slik vi kjenner den i dag.

2011 var året alle skulle spille bingo igjen, da smarttelefonene ble fylt med bingoapper i øst og vest. I løpet av de fire årene bingo har vært på telefonmarkedet, har interessen eksplodert.

Fortsatt folk i bingohaller

USA og Storbritannia er kanskje to av de mest bingoglade landene i verden. I Storbritannia finnes det fortsatt over 400 bingohaller, noe som er rundt halvparten av antallet som fantes da bingohallene var moderne.

Spesielt i Norge forholder de fleste seg til å spille på nettspill, men det skorter ikke på interessen av den grunn.

Noen kjappe tips for ditt bingospill

Spiller du på nettet, er det fort gjort å spille for litt mer enn budsjettert, så sett deg en grense og hold deg til den. Du bør også sørge for at du spiller på en side eller med en mobilapp som du stoler på. Gjerne hør med venner og kollegaer først, det er alltid noen som spiller bingo. I Norge har imidlertid bingobransjen falt litt, spesielt offline.

Neste stalltips er at du ikke bør spille med for mange kort samtidig. Du skal nyte det, ikke prøve å tjene så mye penger som mulig på kortest mulig tid. 3-4 kort er et fint antall, da kan du nemlig også holde følge med hvordan det går underveis.

Spill på uvanlige tidspunkt. Alle vil nemlig ha en bit av kaka. Spill tidlig på morgenen eller litt senere på kvelden. Da er det færrest folk som spiller, og sjansene dine for å vinne blir større!