BETALINGSMETODER

   TOP # 5 BINGO LISTE

   SIKKERHET

   Spille Slots

   Fordeler med nettcasino

   Få mest ut av bingo på nett

   Derfor tilbyr bingosider også spilleautomater

   KONTAKT OSS

 

 

Det er en stadig utvikling på bingosider på internett. Flere og flere sider som tidligere kun var dedikerte til bingo, tilbyr nå også spilleautomater på deres sider. Grunnen er enkel, og i moderasjon kan det være en flott måe for bingospillere å utnytte ventetiden det noen ganger tar for å starte et bingospill. For det første lønner det seg for bingosidene å tilby mer enn kun bingo på deres sider. Spilleautomater er kjent for å generere mye penger over en kort periode, og det er et umiddelbart utfall – noe som er bra for både spilleren og selskapet som tilbyr automatene.

Tar bort kjedsomhet

Om man sitter og spiller bingo over lengre tid, kan det til tider bli litt ensformig. Ikke alle bryr seg om det, og nyter en liten pause og rolige omstendigheter, mens andre blir litt rastløse og ønsker å gjøre noe annet. Det er ved sistnevnte tilfelle at spilleautomatene kommer inn. For det første blir spilleren værende på siden deres, og vil fortsette å spille bingo, samtidig som spilleren også spiller på spilleautomater.

Play

På en måte oppfordrer spilleautomater på bingosider spilleren indirekte til å fortsette og spille bingo.

Hvordan introduserer de det?

Bingosider og spillselskap som tilbyr flere spilltyper, som for eksempel poker eller oddsspill, er flinke på å introdusere spillerne deres for en ny form for spilling. For eksempel, bet365 sine oddstips hjelper spillerne deres til å finne noe å tippe på, mens bingosider kan tilby gratisspinn på en spilleautomat til deres bingospillere.

Når man får gratisspinn har man uansett ikke noe å tape, så man kan like gjerne prøve å vinne litt ekstra kroner.

Som alltid må man være oppmerksom på å ikke spille for mer enn man har råd til å tape.

Likheter mellom bingo og spilleautomater

Ikke overraskende pleier bingospillere å like spilleautomater også. Likhetene mellom de to er nemlig ganske åpenbare. Det hele kommer ned til flaks. I et bingospill må man som kjent ha flaks for å få de riktige tallene for å vinne, mens man på en spilleautomat må få like symboler på en gevinstlinje for å vinne.

Er man derfor av den heldige typen, kan man vinne gode penger både på bingo og spilleautomater på nett.

Spilleautomater er underholdende

En annen fordel med å prøve seg på en spilleautomat, er at de er meget underholdende. Det er gode lyder, fin grafikk og en aktiv spillmodus der det skjer mye. Samtidig er det enkelt å holde seg oppdatert på om du vinner, og det er funksjoner som gratisspinn, wildsymboler og bonusspill som kan hjelpe deg på vei mot gigantiske pengepremier. Noen automater har også en jackpot, der du kan vinne millioner av kroner på kun ett, enkelt spinn.