BETALINGSMETODER

   TOP # 5 BINGO LISTE

   SIKKERHET

   Spille Slots

   Fordeler med nettcasino

   Bingoens Historie

   Få mest ut av bingo på nett

   KONTAKT OSS

 

 

Mange knytter bingoens historie til lotteriet. Det sies at det offisielle lotteriet oppstod i 1530, når et forent Italia avholdt verdens første statlige lotteri. Spillet var mye enklere enn dagens online bingo, men det ble utrolig populært og spillet spredte seg raskt til andre nasjoner. Det franske lotteriet er det første lotteriet hvor vi ser tydelige likhetstrekk med dagens bingo.

Sent på 1700-tallet (noen sier 1778) ble Frankrikes overklasse forelsket i en ny versjon av lotteriet. Spillet fungerte slik at de kjøpte et kort som var delt inn i 9 kolonner og 3 rader. En forlenget utgave av dagens bingoark. Den første kolonnen inneholdt tallene fra 1 til 10, den andre kolonnen inneholdt tallene 11 til 20 osv. En person trakk nummererte treplater fra en pose, og annonserte nummeret for forsamlingen. Den første som fikk en hel rad (Bingo) vant spillet.

Denne nye versjonen av lotteriet, som ligner mer og mer på bingo, ble brukt til utdanningsformål i Tyskland. Bingoens forløper sies å ha hjulpet barn lære både gangetabellen og staving. Det sies også at spillet ble endret og brukt til å undervise historie til barn.

Den neste fasen i bingoens historie var som underholdning på karneval. Spillet ble spilt i Tyskland, og spredte seg etter hvert til amerikanske karneval. Små endringer førte spillet enda nærmere det vi i dag kjenner som bingo. Nå kunne et vinnerkort også ha vinnerrader som gikk diagonalt eller horisontalt, og ikke kun vertikalt. Spillet fikk navnet Beano ettersom spillerne brukte bønner (beans) til å markere tallene som ble ropt opp. Karnevaldeltagerne elsket spillet, og skrek BEANO når de hadde fylt en hel linje.